• Dôležitý oznam !!!

          • Rodič, resp. plnoletý žiak je povinný predložiť pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti.

            Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti sa predkladá s cieľom zabezpečiť bezpečné prostredie v školách a školských zariadeniach za účelom zaistenia bezpečnosti a ochrany zdravia detí a žiakov podľa § 152 písm. c) zákona č. 245/2008  Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon č. 245/2008  Z. z“), a tak zachovať prezenčnú výučbu a minimalizovať riziko prerušenia výučby v triede.

            Všetci žiaci pri vstupe do školy MUSIA mať podpísané vyhlásenie o bezpríznakovosti. Pri neplnoletých žiakoch tlačivo vypĺňa a podpisuje zákonný zástupca, pri plnoletých žiakoch je možnosť vyplniť tlačivo sám/sama. ktoré Tlačivo je možné vyplniť nasledovne:

            1. Vyplnením tlačiva cez aplikáciu Edupage (Pri neplnoletých žiakoch vypĺňa a podpisuje zákonný zástupca pod prihlasovacím kontom rodiča, pri plnoletých žiakoch je možnosť vyplniť tlačivo sám/sama).
            2. Stiahnutím tlačiva Pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.pdf, jeho tlačou a následným odovzdaním pri vstupe.
            3. Vyplnením tlačiva Pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.docx elektronicky, a odoslaním na mail triedneho učiteľa.
          • Slávnostné otvorenie šk. roka 2022/2023

          • Vážení rodičia, milí študenti!

            Slávnostné otvorenie nového školského roka 2022/2023 sa bude konať dňa 05.09.2022 o 8:00 v telocvični školy.

            Tešíme sa na Vás.

            Kolektiv SOŠ technickej.